Sök
Filters

Telefonväxel/IP-PBX

Telefonväxel är en anordning för att sammankoppla och upprätta samtal mellan två eller flera telefonapparater. Alla våra växlar har stöd för avancerade funktioner så som automatisk telefonist, avancerade köer, gruppnummer, fax-server med mera. 

Telefonväxel för företag

Företag har telefonväxlar och varje telefonväxel är det viktigt att man har rätt funktioner samt möjligheter till flertal linjer. Våra telefonväxlar är modulära, vilket ger att du kan konfigurera olika lösningar beroende på kraven på funktionalitet i växeln.

Ip-telefoni växel som är modulär

3CX är ett licensbaseratsystem som installeras på datorer med Windows 7-10 och Windows Server 2008 och senare. Operativsystemet måste vara 64-bitars system, det finns inget stöd för 32-bitars operativsystem i 3CX. 3CX kan vara platsbaserat i egen datormiljö eller hyrd av operatör eller en systemintegratör.

IP-PBX som är mer än bara en växel

Grandstreams UCM-växel är en ren platsbaserad hårdvara som levereras med alla funktioner påslagna. Det finns inga ytterligare licenser för att kunna utnyttja systemet till sin helhet.

Kontakta oss för att hitta rätt lösning för din telefonväxel. 

Visa som Grid Lista

UCM6100-serien IP-PBX telefonväxel

Grandstreams första PBX-box för små till medelstora företag. Dessa maskiner erbjuder en mängd riktigt avancerade funktioner till ett mycket förmånligt pris. UCM 6100-serien finns i tre olika versioner i Sverige, UCM6102 för 30 samtidiga samtal, UCM6104 för 45 samtidiga samtal och UCM6108 för 60 samtidiga samtal. UCM6102 kan dessutom fungera som en router med avancerade brandväggsfunktioner och annan routing. UCM6100-serien kan hantera de flesta SIP-telefoner på marknaden, men självklart har man inbyggd auto-provisionering av alla sina egna modeller för att enkelt, smidigt och snabbt kunna installera växeln. Förutom stöd för vanliga telefoner har man också bra stöd för video-telefoner såsom GXV3140/3175 och dessutom för alla Grandstreams övervakningskameror för att möjliggöra en fullständigt enhetlig lösning för företaget.

UCM6200-Serien IP-PBX telefonväxel

Grandstreams UCM6202 och UCM6204 stödjer upp till 500 användare och 30/45 samtidiga samtal. UCM6208 stödjer upp till 800 användare och upp till 100 samtidiga samtal. Auto discovery och zero config för Grandstreams SiP-enheter.

UCM6510 IPPBX med 200 samtidiga samtal

Grandstreams första PBX-box Större företag. Dessa maskiner erbjuder en mängd riktigt avancerade funktioner till ett mycket förmånligt pris. UCM 6510 finns med stöd för 200 samtidiga samtal. UCM6510 kan hantera de flesta SIP-telefoner på marknaden, men självklart har man inbyggd auto-provisionering av alla sina egna modeller för att enkelt, smidigt och snabbt kunna installera växeln. Förutom stöd för vanliga telefoner har man också bra stöd för video-telefoner såsom GXV3240/3275 och dessutom för alla Grandstreams övervakningskameror för att möjliggöra en fullständigt enhetlig lösning för företaget.
top