Sök
Filters
RSS

Nyheter

Som de flesta har sett så rapporterades det i går att forskare har hittat ett säkerhetshål i den kryptering som vi alltid rekommenderar för trådlösa nätverk, WPA2. Säkerhetsproblemet öppnar upp för hackers att både läsa av trafik på nätverket, även om trafiken skall vara krypterad, och även att föra in egen information på nätverket. Det största problemet ligger på klientsidan men även alla routrar och accesspunkter måste uppdateras för att täppa till detta säkerhetshål.
Grandstream har lagt upp det senaste utbildnings webbinaret om GDS3710 på youtube!
På Grandstream kan man idag läsa att deras nya porttelefon med kamera blivit Onvif certifierad!
Grandsteam Networks fantastiska & mångsidiga UCM610x och 620x IP växlar har fått nya funktioner i senaste firmware uppgraderingarna! Stöd för Sales force och SugarCRM samt HMobile och Mitel Property management system.
Vi behöver inte ta ut skatten om vår kund är ett av Skatteverket "godkänt lager" vilket då innebär att skatten behöver bara betalas när det säljs vidare till en kund som inte är "godkänt lager". MigraX har ansökt och räknar med att bli "godkänt lager" innan den första juli. För att veta vem vi skall fakturera skatten av och vem som inte skall ha skatten måste ni meddela oss senast på fredag om ni är "godkänt lager". Vi kommer att utgå från att ni inte är det om inget annat meddelas. Vi arbetar för högtryck just nu för att uppdatera vår prislista med information om hur mycket skatten är och efterhand som vi hinner med, så kommer prislistan att uppdateras på vår Dropbox med den informationen.
Är du nyfiken på att veta mer om det tekniska kring GDS3710 porttelefonsystemet så boka in dig på webbinar hos Grandstream!
Grandstream Networks har lagt upp dem 2 senaste webbinar genomgångarna av deras IP-telefoni växlar i UCM-serien och GWN 7xxx nätverks produkter på Youtube!
Information om den nya kemikalieskatten på elektronik som regeringen inför den 1/7.
För alla som frågat så hittade jag en fin länk hos PTS om EU's RED direktiv. Länk nedanför på Detaljer
På länken under detaljer knappen kan ni se Grandstream Networks senaste teknik webbinar om GWN-serien.
top