Sök
Filters

iCentrex väljer Grandstream IP- och videotelefoner

den 9 mars 2016

Pressmeddelande

iCentrex, som nyligen utsågs av branschtidskriften Telekom Idag till Bäst-i-Test, har valt att samarbeta med Grandstream och deras nordiska distributör MigraX AB för val av hårdvara till sina företagstjänster. Grandstream erbjuder en ny generation kraftfulla och högkvalitativa telefoner till attraktiva priser. iCentrex har utvecklat komplett provisionerings- och program-meringsstöd som innebär att bordstelefoner levereras redo att tas i bruk av slutkunden.

I tillägg kan slutkunden, från iCentrex webbportal själv administrera telefonens funktioner, programmera snabbknappar, välja tilläggstjänster etc.

-Vi valde Grandstream som huvudsaklig leverantör av IP-telefoner som, tillsammans med vårt egenutvecklade användarkoncept, gör att vi kan fortsätta som marknadsledande molnväxel- leverantör, säger Samuel Beckstrand, CTO och vVD på iCentrex.

iCentrex har själva utvecklat specifika tjänster för Grandstreams Androidbaserade IP-telefoner så som GXV3240 och GXV3275. En iCentrexanvändare kan på så sätt se tillgängligheten för före-tagets alla medarbetare direkt på telefonens skärm. I tillägg pågår utveckling av integrerade video-konferenslösningar som blir en naturlig del av iCentrex kommunikationserbjudande. Allt-i-ett, vilket gör det enkelt för användare såväl som administratörer.

-Vårt samarbete med iCentrex och Grandstream har visat att Grandstream är oerhört lyhörda för sina kunder där man utvecklat specialfunktioner som iCentrex efterfrågat men som alla Grand-streams kunder nu kan få nytta av, säger Lasse Larsson, VD MigraX AB. Vi har jobbat med Grandstream i över 12 år och följt den utvecklingen som har gjort Grandstream till ledande leverantör av hårdvara inom kommunikation över Internet.

- Vi är mycket glada över samarbetet mellan MigraX AB och iCentrex, för att föra ut våra prisbelönta IP-telefoner och konferenslösningar på den svenska marknaden, säger David Li, VD för Grandstream. Med Grandstreams högkvalitativa produkter och iCentrex' prisvinnande tjänsteutbud, får kunder över hela Sverige och Skandinavien tillgång till en världsledande enheter för ljud- och videokommunikation.

iCentrex levererar en komplett kommunikationslösning till sina kunder där Grandstreams senaste generation IP- och videotelefoner ingår. I samarbete med MigraX har iCentrex utvecklat en lösning som gör att kunden kan konfigurera telefonen redan medan telefonen är på väg från MigraXs lager till kunden och kan komma igång att ringa bara minuter efter inkoppling av telefonen på nätverket.

Skriv en kommentar
top