Sök
Filters
banner
Aktuella produkter

UCM6200-Serien IP-PBX telefonväxel

Grandstreams UCM6202 och UCM6204 stödjer upp till 500 användare och 30/45 samtidiga samtal. UCM6208 stödjer upp till 800 användare och upp till 100 samtidiga samtal. Auto discovery och zero config för Grandstreams SiP-enheter.

GDS3710 IP Porttelefon med HD kamera

Snabb info om porttelefonen: 1080P HD video inbyggd RFID kortläsare SIP video streaming till NVRs, video intercom stationer, IP-telefoner och smartphones samtidigt. Metallchassi som ger dig vandalskydd och väderskydd. 180 graders hemispheric kamera som ser från vägg till vägg. Stöd för rörelsedetektion. Integrerad PoE. Ström adapter medföljer ej. Inbyggd högtalare och mikrofon ger dig intercom funktionalitet.

GVC3200 Videokonferenssytem

GVC3200 är en banbrytande lösning som ger företag ett revolutionerande videokonferenssystem med oöverträffad flexibilitet och stöd för flera populära videokonferens protokoll och plattformar rätt ur lådan. GVC3200 är ett revolutionerande videokonferenssystem med oöverträffad flexibilitet

GWN7610 802.11ac Accesspunkt med controller

Med ökande krav på trådlösa nätverk som också är lätta att administrera så har Grandstream sett behovet av en Access punkt som är enkel att administrera och som kan erbjuda hög prestanda för upp till 250 WiFi klienter med en räckvidd på maximalt 175 m. GWN7610 kommer med 3x3 dual band Mimo & kan ta emot ström från en PoE switch, maximalt 1,75 Gigabit throughout över 2,4 & 5 ghz banden tillsammans. USB port för framtida IoT applikationsområden. Vi tror att GWN7610 kommer vara en stark konkurrent till andra accesspunkts märken. Kensington lås kommer också med och QoS inställningar samt en inbäddad controller för att tillåta auto discovery och auto provisionering och förenkla administrationen.

HandyTone 802 ATA-box

HT802 kommer i en ny prisbelönt kompakt design som kommer lastad med marknadsledande VOIP funktioner, avancerade säkerhetsfunktioner, auto provisionerings alternativ för användare som vill konvertera deras analoga telefoner till Voip kapabla endpoints.
Nyheter
Som de flesta har sett så rapporterades det i går att forskare har hittat ett säkerhetshål i den kryptering som vi alltid rekommenderar för trådlösa nätverk, WPA2. Säkerhetsproblemet öppnar upp för hackers att både läsa av trafik på nätverket, även om trafiken skall vara krypterad, och även att föra in egen information på nätverket. Det största problemet ligger på klientsidan men även alla routrar och accesspunkter måste uppdateras för att täppa till detta säkerhetshål.
Grandstream har lagt upp det senaste utbildnings webbinaret om GDS3710 på youtube!
På Grandstream kan man idag läsa att deras nya porttelefon med kamera blivit Onvif certifierad!
Våra återförsäljare
Visa min position Align Map
top